007217 - Mutsaers voor de rechtbank in ´s-Hertogenbosch. Van het proces in Breda bestaan geen foto´s. Blijkbaar was het in die tijd toegestaan tijdens de terechtzittingen foto´s te maken. De foto is een onderdeel van de serie die de Wereldkroniek in juni 1902 afdrukte bij een reportage over de zaak. De getuige nr. 7 kon niet meer geindentificeerd worden. (Maria Kessels) - Foto's & Kaarten

Mutsaers voor de rechtbank in ´s-Hertogenbosch. Van het proces in Breda bestaan geen foto´s. Blijkbaar was het in die tijd toegestaan tijdens de terechtzittingen foto´s te maken. De foto is een onderdeel van de serie die de Wereldkroniek in juni 1902 afdrukte bij een reportage over de zaak. De getuige nr. 7 kon niet meer geindentificeerd worden. (Maria Kessels)

Fotonummer["007217"]
Plaats's-Hertogenbosch
Datering vanaf21-06-1902
HerkomstWereldkroniek
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMutsaers voor de rechtbank in ´s-Hertogenbosch. Van het proces in Breda bestaan geen foto´s. Blijkbaar was het in die tijd toegestaan tijdens de terechtzittingen foto´s te maken. De foto is een onderdeel van de serie die de Wereldkroniek in juni 1902 afdrukte bij een reportage over de zaak. De getuige nr. 7 kon niet meer geindentificeerd worden. (Maria Kessels)
AnnotatieMoordhoek, p. 95
Datum

007217 - Mutsaers voor de rechtbank in ´s-Hertogenbosch. Van het proces in Breda bestaan geen foto´s. Blijkbaar was het in die tijd toegestaan tijdens de terechtzittingen foto´s te maken. De foto is een onderdeel van de serie die de Wereldkroniek in juni 1902 afdrukte bij een reportage over de zaak. De getuige nr. 7 kon niet meer geindentificeerd worden. (Maria Kessels)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag