TLB023000286_003 - Foto gemaakt ter gelegenheid van de Japan Expo. Van links naar rechts Burgemeester Gerrit Brokx, de heer N. Takei (afgevaardigde van Yokogawa Europe BV), een afgevaardigde van de Erasmus Universiteit, Wethouder Pierre van den Ende en de heer Y. Kishi aan de koffie tijdens een symposium op de Katholieke Universiteit Brabant. - Foto's & Kaarten

Foto gemaakt ter gelegenheid van de Japan Expo. Van links naar rechts Burgemeester Gerrit Brokx, de heer N. Takei (afgevaardigde van Yokogawa Europe BV), een afgevaardigde van de Erasmus Universiteit, Wethouder Pierre van den Ende en de heer Y. Kishi aan de koffie tijdens een symposium op de Katholieke Universiteit Brabant.

Fotonummer["TLB023000286_003"]
PlaatsTilburg
Straat["Warandelaan"]
Wijkde Reit
Datering vanaf01-09-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFoto gemaakt ter gelegenheid van de Japan Expo. Van links naar rechts Burgemeester Gerrit Brokx, de heer N. Takei (afgevaardigde van Yokogawa Europe BV), een afgevaardigde van de Erasmus Universiteit, Wethouder Pierre van den Ende en de heer Y. Kishi aan de koffie tijdens een symposium op de Katholieke Universiteit Brabant.
Huisnummer2
Datum

TLB023000286_003 - Foto gemaakt ter gelegenheid van de Japan Expo. Van links naar rechts Burgemeester Gerrit Brokx,  de heer N. Takei (afgevaardigde van Yokogawa Europe BV), een afgevaardigde van de Erasmus Universiteit, Wethouder Pierre van den Ende en de heer Y. Kishi aan de koffie tijdens een symposium op de Katholieke Universiteit Brabant.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag