002664 - Bosscheweg, nu Tivolistraat, richting Heuvel. De kleine arbeidershuisjes links op de achtergrond, werden in 1913 door de directeur van Publieke Werken, Rückert, al als krotwoningen gekenschets. Kort daarna zij ze dan ook gesloopt. Op deze plaats kwam later de Rabobank. - Foto's & Kaarten

Bosscheweg, nu Tivolistraat, richting Heuvel. De kleine arbeidershuisjes links op de achtergrond, werden in 1913 door de directeur van Publieke Werken, Rückert, al als krotwoningen gekenschets. Kort daarna zij ze dan ook gesloopt. Op deze plaats kwam later de Rabobank.

Fotonummer["002664"]
PlaatsTilburg
Straat["Tivolistraat, voorheen Bosscheweg"]
WijkTivoli
Datering vanaf1913
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingBosscheweg, nu Tivolistraat, richting Heuvel. De kleine arbeidershuisjes links op de achtergrond, werden in 1913 door de directeur van Publieke Werken, Rückert, al als krotwoningen gekenschets. Kort daarna zij ze dan ook gesloopt. Op deze plaats kwam later de Rabobank.
AnnotatieTilburg in beeld 1865-1945, p. 25.
Datum

002664 - Bosscheweg, nu Tivolistraat, richting Heuvel. De kleine arbeidershuisjes links op de achtergrond, werden in 1913 door de directeur van Publieke Werken, Rückert, al als krotwoningen gekenschets. Kort daarna zij ze dan ook gesloopt. Op deze plaats kwam later de Rabobank.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag