038354 - Kessels Vereenigde Muziekinstrumentenfabriek. Links boven Piet Kniknie met leerlingen. Daarnaast leerlingen van Dotzauer (links onder) met op de achtergrond Keetje van Erp met zijn jongere broer voor het middelste raam. Aan de pauk hamerend is Toon Staps. Boven de derde van links voor het raam Kiviets, daarnaast de (oude) Leo Maas(en) met leerlingen. Geheel rechts boven Piet Meulesteen met leerlingen onder andere Wil Raaymakers (zittend), links staande Gerrit Maas(en) en voor het raam Wil Seters. Onder links Dotzauer, zie voor tweede van linksboven. Op de foto met trommen links Peeters, daarnaast Jantje van Loon, in het midden de bedrijfsleider Wal van Lieshout en aan de paukentrom G. van Erven. De klarinetreparateur is Launsmann. - Foto's & Kaarten

Kessels Vereenigde Muziekinstrumentenfabriek. Links boven Piet Kniknie met leerlingen. Daarnaast leerlingen van Dotzauer (links onder) met op de achtergrond Keetje van Erp met zijn jongere broer voor het middelste raam. Aan de pauk hamerend is Toon Staps. Boven de derde van links voor het raam Kiviets, daarnaast de (oude) Leo Maas(en) met leerlingen. Geheel rechts boven Piet Meulesteen met leerlingen onder andere Wil Raaymakers (zittend), links staande Gerrit Maas(en) en voor het raam Wil Seters. Onder links Dotzauer, zie voor tweede van linksboven. Op de foto met trommen links Peeters, daarnaast Jantje van Loon, in het midden de bedrijfsleider Wal van Lieshout en aan de paukentrom G. van Erven. De klarinetreparateur is Launsmann.

Fotonummer["038354"]
PlaatsTilburg
Straat["Industriestraat"]
WijkNoordhoek
Datering vanaf11-09-1948
FotograafSeters, W.
HerkomstWeekblad Zuid 11 september 1948
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKessels Vereenigde Muziekinstrumentenfabriek. Links boven Piet Kniknie met leerlingen. Daarnaast leerlingen van Dotzauer (links onder) met op de achtergrond Keetje van Erp met zijn jongere broer voor het middelste raam. Aan de pauk hamerend is Toon Staps. Boven de derde van links voor het raam Kiviets, daarnaast de (oude) Leo Maas(en) met leerlingen. Geheel rechts boven Piet Meulesteen met leerlingen onder andere Wil Raaymakers (zittend), links staande Gerrit Maas(en) en voor het raam Wil Seters. Onder links Dotzauer, zie voor tweede van linksboven. Op de foto met trommen links Peeters, daarnaast Jantje van Loon, in het midden de bedrijfsleider Wal van Lieshout en aan de paukentrom G. van Erven. De klarinetreparateur is Launsmann.
Huisnummer48
Datum

038354 - Kessels Vereenigde Muziekinstrumentenfabriek. Links boven Piet Kniknie met leerlingen. Daarnaast leerlingen van Dotzauer (links onder)  met op de achtergrond Keetje van Erp met zijn jongere broer voor het middelste raam. Aan de pauk hamerend is Toon Staps. Boven de derde van links voor het raam Kiviets, daarnaast de (oude) Leo Maas(en) met leerlingen. Geheel rechts boven Piet Meulesteen met leerlingen onder andere Wil Raaymakers (zittend), links staande Gerrit Maas(en) en voor het raam Wil Seters. Onder links Dotzauer, zie voor tweede van linksboven. Op de foto met trommen links Peeters, daarnaast Jantje van Loon, in het midden de bedrijfsleider Wal van Lieshout en aan de paukentrom G. van Erven. De klarinetreparateur is Launsmann.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag