064661 - Tweede Wereldoorlog. De bevrijders van Tilburg worden in de Spoorlaan toegejuicht door de bevolking. Rechts het filiaal van broodbakkerij Paijmans-Delgeijer aan de Spoorlaan 12. Op nummer 10 zat Lima, een winkel met vlees- en kaasproducten. Op nummer 8 het woonhuis van familie Blomjous. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Tweede Wereldoorlog. De bevrijders van Tilburg worden in de Spoorlaan toegejuicht door de bevolking. Rechts het filiaal van broodbakkerij Paijmans-Delgeijer aan de Spoorlaan 12. Op nummer 10 zat Lima, een winkel met vlees- en kaasproducten. Op nummer 8 het woonhuis van familie Blomjous. WOII. WO2.

Fotonummer["064661"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf01-10-1944
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTweede Wereldoorlog. De bevrijders van Tilburg worden in de Spoorlaan toegejuicht door de bevolking. Rechts het filiaal van broodbakkerij Paijmans-Delgeijer aan de Spoorlaan 12. Op nummer 10 zat Lima, een winkel met vlees- en kaasproducten. Op nummer 8 het woonhuis van familie Blomjous. WOII. WO2.
Datum

064661 - Tweede Wereldoorlog. De bevrijders van Tilburg worden in de Spoorlaan toegejuicht door de bevolking. Rechts het filiaal van broodbakkerij Paijmans-Delgeijer aan de Spoorlaan 12. Op nummer 10 zat Lima, een winkel met vlees- en kaasproducten. Op nummer 8 het woonhuis van familie Blomjous. WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag