008084 - v.l.n.r. Toon Voskens, zijn vader Piet, op de koe Walter Vissers, dan Toons zus Anneke Voskens en moeder Marie Voskens-Segers. De koe was de paaskoe die geslacht werd voor de paasdagen. De foto is rond 1934-35 genomen op het erf van de familie Voskens aan de Groenstraat, schuin tegenover het voormalige Voltcomplex. Toon Voskens was slager van beroep en trouwde met Anna Verbeek, een dochter van slager Verbeek uit de Hoefstraat. Toon begon later een slagerij aan de Fatimastraat, nu voortgezet door zijn zoon Piet Voskens. - Foto's & Kaarten

v.l.n.r. Toon Voskens, zijn vader Piet, op de koe Walter Vissers, dan Toons zus Anneke Voskens en moeder Marie Voskens-Segers. De koe was de paaskoe die geslacht werd voor de paasdagen. De foto is rond 1934-35 genomen op het erf van de familie Voskens aan de Groenstraat, schuin tegenover het voormalige Voltcomplex. Toon Voskens was slager van beroep en trouwde met Anna Verbeek, een dochter van slager Verbeek uit de Hoefstraat. Toon begon later een slagerij aan de Fatimastraat, nu voortgezet door zijn zoon Piet Voskens.

Fotonummer["008084"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1934
HerkomstCollectie Broeckx-Vissers Esbeek
Uiterlijke vormfoto
Omschrijvingv.l.n.r. Toon Voskens, zijn vader Piet, op de koe Walter Vissers, dan Toons zus Anneke Voskens en moeder Marie Voskens-Segers. De koe was de paaskoe die geslacht werd voor de paasdagen. De foto is rond 1934-35 genomen op het erf van de familie Voskens aan de Groenstraat, schuin tegenover het voormalige Voltcomplex. Toon Voskens was slager van beroep en trouwde met Anna Verbeek, een dochter van slager Verbeek uit de Hoefstraat. Toon begon later een slagerij aan de Fatimastraat, nu voortgezet door zijn zoon Piet Voskens.
AnnotatieBrabant Dagblad, rubriek Weerzien, 3 oktober 1996.Joep Eijkens & Paul Spapens, Weerzien. Honderd oude foto's en hun verhaal (Tilburg 2006) p. 105.
Datum

008084 - v.l.n.r.  Toon Voskens, zijn vader Piet, op de koe Walter Vissers, dan Toons zus Anneke Voskens en moeder Marie Voskens-Segers. De koe was de paaskoe die geslacht werd voor de paasdagen. De foto is rond 1934-35 genomen op het erf van de familie Voskens aan de Groenstraat, schuin tegenover het voormalige Voltcomplex. Toon Voskens was slager van beroep en trouwde met Anna Verbeek, een dochter van slager Verbeek uit de Hoefstraat. Toon begon later een slagerij aan de Fatimastraat, nu voortgezet door zijn zoon Piet Voskens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag