040322 - Expeditiebedrijf J.H.Wijnen, gevestigd aan de Oranjestraat 7. Links Wijnen met zijn 3 zonen Leo Jan en Dorus (in het midden). Rechts Janus van den Biggelaar, knecht bij steenkoolhandek van Beurden. Na zijn ontslag werd hij grafmaker op het kerkhof aan de Bradaseweg. Op de vrachtwagens zitten de zonen van Van den Biggelaar. - Foto's & Kaarten

Expeditiebedrijf J.H.Wijnen, gevestigd aan de Oranjestraat 7. Links Wijnen met zijn 3 zonen Leo Jan en Dorus (in het midden). Rechts Janus van den Biggelaar, knecht bij steenkoolhandek van Beurden. Na zijn ontslag werd hij grafmaker op het kerkhof aan de Bradaseweg. Op de vrachtwagens zitten de zonen van Van den Biggelaar.

Fotonummer["040322"]
PlaatsTilburg
Straat["Oranjestraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1928
HerkomstJ. v.d.Biggelaar
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingExpeditiebedrijf J.H.Wijnen, gevestigd aan de Oranjestraat 7. Links Wijnen met zijn 3 zonen Leo Jan en Dorus (in het midden). Rechts Janus van den Biggelaar, knecht bij steenkoolhandek van Beurden. Na zijn ontslag werd hij grafmaker op het kerkhof aan de Bradaseweg. Op de vrachtwagens zitten de zonen van Van den Biggelaar.
AnnotatieZie rubriek Weerzien in het Brabants Dagblad van 15 okt. 1998
Huisnummer7
Datum

040322 - Expeditiebedrijf J.H.Wijnen, gevestigd aan de Oranjestraat 7. Links Wijnen met zijn 3 zonen Leo Jan en Dorus (in het midden). Rechts Janus van den Biggelaar, knecht bij steenkoolhandek van Beurden. Na zijn ontslag werd hij grafmaker op het kerkhof aan de Bradaseweg. Op de vrachtwagens zitten de zonen van  Van den Biggelaar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag