650896 - Textielweverij Mutsaers & Van Poppel, Tilburg. De directeur de heer Ant. A.M. van Poppel (midden) met personeel voor de vrachtwagen met textielbalen op het terrein van de textielweverij aan de Tongerlose Hoefstraat. In 1950, werd het pand aan de Gouden Regenstraat verlaten (te klein) en betrok men het nieuwe pand aan de Tongerlose Hoefstraat 59. - Foto's & Kaarten

Textielweverij Mutsaers & Van Poppel, Tilburg. De directeur de heer Ant. A.M. van Poppel (midden) met personeel voor de vrachtwagen met textielbalen op het terrein van de textielweverij aan de Tongerlose Hoefstraat. In 1950, werd het pand aan de Gouden Regenstraat verlaten (te klein) en betrok men het nieuwe pand aan de Tongerlose Hoefstraat 59.

Fotonummer["650896"]
PlaatsTilburg
Straat["Tongerlose Hoefstraat"]
Datering vanaf1950
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTextielweverij Mutsaers & Van Poppel, Tilburg. De directeur de heer Ant. A.M. van Poppel (midden) met personeel voor de vrachtwagen met textielbalen op het terrein van de textielweverij aan de Tongerlose Hoefstraat. In 1950, werd het pand aan de Gouden Regenstraat verlaten (te klein) en betrok men het nieuwe pand aan de Tongerlose Hoefstraat 59.
Huisnummer59
Datum

650896 - Textielweverij Mutsaers & Van Poppel, Tilburg. De directeur de heer Ant. A.M. van Poppel (midden) met personeel voor de vrachtwagen met textielbalen op het terrein van de textielweverij aan de Tongerlose Hoefstraat. In 1950, werd het pand aan de Gouden Regenstraat  verlaten (te klein) en betrok men het nieuwe pand aan de Tongerlose Hoefstraat 59.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag