039560 - Catalonië Capsulefabriek aan de Stedekestraat onderafdeling van de Strohulzenfabriek, opgericht door Henri Verbunt en in 1937 overgenomen van de erven Verbunt door H.J.M. van Diessen. Hij woonde aan het Wilhelminapark hoek Kuiperstraat. Zijn zonen Harrie en Joop van Diessen leiden nog steeds Catalonië (2006) gespecialiseerd in glasverpakkingen aan de Stedekestraat. - Foto's & Kaarten

Catalonië Capsulefabriek aan de Stedekestraat onderafdeling van de Strohulzenfabriek, opgericht door Henri Verbunt en in 1937 overgenomen van de erven Verbunt door H.J.M. van Diessen. Hij woonde aan het Wilhelminapark hoek Kuiperstraat. Zijn zonen Harrie en Joop van Diessen leiden nog steeds Catalonië (2006) gespecialiseerd in glasverpakkingen aan de Stedekestraat.

Fotonummer["039560"]
PlaatsTilburg
Straat["Stedekestraat"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1924
HerkomstDiessen, J. van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCatalonië Capsulefabriek aan de Stedekestraat onderafdeling van de Strohulzenfabriek, opgericht door Henri Verbunt en in 1937 overgenomen van de erven Verbunt door H.J.M. van Diessen. Hij woonde aan het Wilhelminapark hoek Kuiperstraat. Zijn zonen Harrie en Joop van Diessen leiden nog steeds Catalonië (2006) gespecialiseerd in glasverpakkingen aan de Stedekestraat.
AnnotatieTilburgers P.66,
Huisnummer45
Datum

039560 - Catalonië Capsulefabriek aan de Stedekestraat onderafdeling van de Strohulzenfabriek, opgericht door Henri Verbunt en in 1937 overgenomen van de erven Verbunt door H.J.M. van Diessen. Hij woonde aan het Wilhelminapark hoek Kuiperstraat. Zijn zonen Harrie en Joop van Diessen leiden nog steeds Catalonië (2006) gespecialiseerd in glasverpakkingen aan de Stedekestraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag