047985 - Gildefeest 1974, georganiseerd door de Goirlese gilden St. Joris en St. Mauritius. Er kwamen 1700 gildebroeders. Eregasten waren pauselijk nuntius Felici uit Den Haag, de abt van de abdij van Averbode en de prelaat van de abdij van Tongerlo. Het bezoekersaantal viel echter tegen, waarschijnlijk door het zomerse weer. Op de foto v.l.n.r. Brock, Jos van Laarhoven, J. van Broekhoven en Scholtze. - Foto's & Kaarten

Gildefeest 1974, georganiseerd door de Goirlese gilden St. Joris en St. Mauritius. Er kwamen 1700 gildebroeders. Eregasten waren pauselijk nuntius Felici uit Den Haag, de abt van de abdij van Averbode en de prelaat van de abdij van Tongerlo. Het bezoekersaantal viel echter tegen, waarschijnlijk door het zomerse weer. Op de foto v.l.n.r. Brock, Jos van Laarhoven, J. van Broekhoven en Scholtze.

Fotonummer["047985"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf16-06-1974
FotograafFoto Primeur/ Nico de Beer, Goirle
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGildefeest 1974, georganiseerd door de Goirlese gilden St. Joris en St. Mauritius. Er kwamen 1700 gildebroeders. Eregasten waren pauselijk nuntius Felici uit Den Haag, de abt van de abdij van Averbode en de prelaat van de abdij van Tongerlo. Het bezoekersaantal viel echter tegen, waarschijnlijk door het zomerse weer. Op de foto v.l.n.r. Brock, Jos van Laarhoven, J. van Broekhoven en Scholtze.
AnnotatieGoirles Belang eind maart 1974, het Nieuwsblad van het Zuiden, 17.6.1974.
Datum

047985 - Gildefeest 1974, georganiseerd door de Goirlese gilden St. Joris en St. Mauritius. Er kwamen 1700 gildebroeders. Eregasten waren pauselijk nuntius Felici uit Den Haag, de abt van de abdij van Averbode en de prelaat van de abdij van Tongerlo. Het bezoekersaantal viel echter tegen, waarschijnlijk door het zomerse weer. Op de foto v.l.n.r. Brock, Jos van Laarhoven, J. van Broekhoven en Scholtze.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag