056198 - Bergstraat richting Kerkstraat. Links het voormalige klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed, vervolgens het begin van de Tilburgseweg en dan, aan de Kerkstraat, het gemeentehuis, voorheen de woning van burgemeester Jan Baptist van Enschot. - Foto's & Kaarten

Bergstraat richting Kerkstraat. Links het voormalige klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed, vervolgens het begin van de Tilburgseweg en dan, aan de Kerkstraat, het gemeentehuis, voorheen de woning van burgemeester Jan Baptist van Enschot.

Fotonummer["056198"]
PlaatsGoirle
Straat["Bergstraat"]
Datering vanaf1915
FotograafCopal, Goirle
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingBergstraat richting Kerkstraat. Links het voormalige klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed, vervolgens het begin van de Tilburgseweg en dan, aan de Kerkstraat, het gemeentehuis, voorheen de woning van burgemeester Jan Baptist van Enschot.
Datum

056198 - Bergstraat richting Kerkstraat. Links het voormalige klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed, vervolgens het begin van de Tilburgseweg en dan, aan de Kerkstraat, het gemeentehuis, voorheen de woning van burgemeester Jan Baptist van Enschot.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag