033730 - Inrit en parkeerplaats van het verwarmings en sanitair bedrijf G. Boink-Meijer BV aan de Utrechtsestraat 23-25; voorheen was hier een afscheidingsmuur behorende bij het bedrijf Max Moser Leder, die is afgebroken en waarvoor in de plaats een poort is geplaatst. - Foto's & Kaarten

Inrit en parkeerplaats van het verwarmings en sanitair bedrijf G. Boink-Meijer BV aan de Utrechtsestraat 23-25; voorheen was hier een afscheidingsmuur behorende bij het bedrijf Max Moser Leder, die is afgebroken en waarvoor in de plaats een poort is geplaatst.

Fotonummer["033730"]
PlaatsTilburg
Straat["Utrechtsestraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-06-1981
FotograafDré van den Bogaard
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInrit en parkeerplaats van het verwarmings en sanitair bedrijf G. Boink-Meijer BV aan de Utrechtsestraat 23-25; voorheen was hier een afscheidingsmuur behorende bij het bedrijf Max Moser Leder, die is afgebroken en waarvoor in de plaats een poort is geplaatst.
Huisnummer23-25
Datum

033730 - Inrit en parkeerplaats van het verwarmings en sanitair bedrijf G. Boink-Meijer BV aan de Utrechtsestraat 23-25; voorheen was hier een afscheidingsmuur behorende bij het bedrijf Max Moser Leder, die is afgebroken en waarvoor in de plaats een poort is geplaatst.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag