072781 - Portret van Drikse Dielen uit Goirle. Als ongehuwde is hij is zijn leven lang inwonende knecht geweest bij boer Toon de Brouwer. De vrouw links is Jaaneke Schellekens, de vrouw van Toon de Brouwer. De boerderij was toen nog gelegen aan de Abcovenseweg op de hoek met de Van Haestrechtstraat in Goirle. - Foto's & Kaarten

Portret van Drikse Dielen uit Goirle. Als ongehuwde is hij is zijn leven lang inwonende knecht geweest bij boer Toon de Brouwer. De vrouw links is Jaaneke Schellekens, de vrouw van Toon de Brouwer. De boerderij was toen nog gelegen aan de Abcovenseweg op de hoek met de Van Haestrechtstraat in Goirle.

Fotonummer["072781"]
PlaatsGoirle
Straat["Abcovenseweg"]
HerkomstGoirle Middendoor
OmschrijvingPortret van Drikse Dielen uit Goirle. Als ongehuwde is hij is zijn leven lang inwonende knecht geweest bij boer Toon de Brouwer. De vrouw links is Jaaneke Schellekens, de vrouw van Toon de Brouwer. De boerderij was toen nog gelegen aan de Abcovenseweg op de hoek met de Van Haestrechtstraat in Goirle.
Datum

072781 - Portret van Drikse Dielen uit Goirle. Als ongehuwde is hij is zijn leven lang inwonende knecht geweest bij boer Toon de Brouwer. De vrouw links  is Jaaneke Schellekens, de vrouw van Toon de Brouwer. De boerderij was toen nog gelegen aan de Abcovenseweg op de hoek met de Van Haestrechtstraat in Goirle.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag