054489 - Deelnemers aan een melkcursus op de Vrijthof. De cursus werd gegeven door de trappisten. Op de voorgrond links H. Harbers en rechts Harrie Ketelaars. Zittend eerste rij v.l.n.r. Jan van Dal, Janus van Doormaal, Jan van Rooij, F. van de Ven, Jos Ketelaars, Frans de Brouwer en G. Hesselmans, Op de tweede rij v.l.n.r. Marinus Michels, N.N., Drik Leermakers, Wout v.d. Loo, Toon v.d. Sande, G. Harbers, Bernard Hesselmans, F. Nooijens, Jan van Oort, Bernard Prinsen, Kees v.d. Hout, Kees Witlox en Dré van Dal. Op de laatste rij v.l.n.r. Willem v.d. Sande, Toon van Spreeuwel, Frans de Bresser, N.N. en Bart de Bresser. Op de achtergrond het transformatorhuisje, waarvoor de grond in 1921 gratis werd afgestaan door de gemeente. In 1948 werd het verwijderd. - Foto's & Kaarten

Deelnemers aan een melkcursus op de Vrijthof. De cursus werd gegeven door de trappisten. Op de voorgrond links H. Harbers en rechts Harrie Ketelaars. Zittend eerste rij v.l.n.r. Jan van Dal, Janus van Doormaal, Jan van Rooij, F. van de Ven, Jos Ketelaars, Frans de Brouwer en G. Hesselmans, Op de tweede rij v.l.n.r. Marinus Michels, N.N., Drik Leermakers, Wout v.d. Loo, Toon v.d. Sande, G. Harbers, Bernard Hesselmans, F. Nooijens, Jan van Oort, Bernard Prinsen, Kees v.d. Hout, Kees Witlox en Dré van Dal. Op de laatste rij v.l.n.r. Willem v.d. Sande, Toon van Spreeuwel, Frans de Bresser, N.N. en Bart de Bresser. Op de achtergrond het transformatorhuisje, waarvoor de grond in 1921 gratis werd afgestaan door de gemeente. In 1948 werd het verwijderd.

Fotonummer["054489"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Vrijthof"]
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeelnemers aan een melkcursus op de Vrijthof. De cursus werd gegeven door de trappisten. Op de voorgrond links H. Harbers en rechts Harrie Ketelaars. Zittend eerste rij v.l.n.r. Jan van Dal, Janus van Doormaal, Jan van Rooij, F. van de Ven, Jos Ketelaars, Frans de Brouwer en G. Hesselmans, Op de tweede rij v.l.n.r. Marinus Michels, N.N., Drik Leermakers, Wout v.d. Loo, Toon v.d. Sande, G. Harbers, Bernard Hesselmans, F. Nooijens, Jan van Oort, Bernard Prinsen, Kees v.d. Hout, Kees Witlox en Dré van Dal. Op de laatste rij v.l.n.r. Willem v.d. Sande, Toon van Spreeuwel, Frans de Bresser, N.N. en Bart de Bresser. Op de achtergrond het transformatorhuisje, waarvoor de grond in 1921 gratis werd afgestaan door de gemeente. In 1948 werd het verwijderd.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p. 137.
Datum

054489 - Deelnemers aan een melkcursus op de Vrijthof. De cursus werd gegeven door de trappisten. Op de voorgrond links H. Harbers en rechts Harrie Ketelaars. Zittend eerste rij v.l.n.r. Jan van Dal, Janus van Doormaal, Jan van Rooij, F. van de Ven, Jos Ketelaars, Frans de Brouwer en G. Hesselmans, Op de tweede rij v.l.n.r. Marinus Michels, N.N., Drik Leermakers, Wout v.d. Loo, Toon v.d. Sande, G. Harbers, Bernard Hesselmans, F. Nooijens, Jan van Oort, Bernard Prinsen, Kees v.d. Hout, Kees Witlox en Dré van Dal. Op de laatste rij v.l.n.r. Willem v.d. Sande, Toon van Spreeuwel, Frans de Bresser, N.N. en Bart de Bresser. Op de achtergrond het transformatorhuisje, waarvoor de grond in 1921 gratis werd afgestaan door de gemeente. In 1948 werd het verwijderd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag