013633 - Tweede Wereldoorlog. Om geld in te zamelen voor de aankoop van materialen voor de vrijwillige luchtbescherming werden diverse activiteiten georganiseerd. Hier, in de Groenstraat midden juli 1944, lopen kinderen achter een geluidswagen die hen oproept deel te nemen aan kinderspelen op een terrein aan de Ringbaan-Zuid. - Foto's & Kaarten

Tweede Wereldoorlog. Om geld in te zamelen voor de aankoop van materialen voor de vrijwillige luchtbescherming werden diverse activiteiten georganiseerd. Hier, in de Groenstraat midden juli 1944, lopen kinderen achter een geluidswagen die hen oproept deel te nemen aan kinderspelen op een terrein aan de Ringbaan-Zuid.

Fotonummer["013633"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
WijkBroekhoven
Datering vanaf16-07-1944
FotograafVan Deurzen
HerkomstCollectie Van Deurzen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTweede Wereldoorlog. Om geld in te zamelen voor de aankoop van materialen voor de vrijwillige luchtbescherming werden diverse activiteiten georganiseerd. Hier, in de Groenstraat midden juli 1944, lopen kinderen achter een geluidswagen die hen oproept deel te nemen aan kinderspelen op een terrein aan de Ringbaan-Zuid.
Datum

013633 - Tweede Wereldoorlog. Om geld in te zamelen voor de aankoop van materialen voor de vrijwillige luchtbescherming werden diverse activiteiten georganiseerd. Hier, in de Groenstraat midden juli 1944, lopen kinderen achter een geluidswagen die hen oproept deel te nemen aan kinderspelen op een terrein aan de Ringbaan-Zuid.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag