1696070 - Kinderen helpen leden van het Rode Kruis met het versieren van de truck. Waarschijnlijk is dit rondom de steun vanuit het Rode Kruis België aan waarschijnlijk Rijen of Hulten in verband met de oorlogsverwoestingen omstreeks 1945. Foto uit de collectie van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Bevrijding. WOII. - Foto's & Kaarten

Kinderen helpen leden van het Rode Kruis met het versieren van de truck. Waarschijnlijk is dit rondom de steun vanuit het Rode Kruis België aan waarschijnlijk Rijen of Hulten in verband met de oorlogsverwoestingen omstreeks 1945. Foto uit de collectie van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Bevrijding. WOII.

Fotonummer["1696070"]
PlaatsHulten
Datering vanaf1944
Datering tot1955
FotograafOnbekend
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKinderen helpen leden van het Rode Kruis met het versieren van de truck. Waarschijnlijk is dit rondom de steun vanuit het Rode Kruis België aan waarschijnlijk Rijen of Hulten in verband met de oorlogsverwoestingen omstreeks 1945. Foto uit de collectie van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Bevrijding. WOII.
Datum

1696070 - Kinderen helpen leden van het Rode Kruis met het versieren van de truck. Waarschijnlijk is dit rondom de steun vanuit het Rode Kruis België aan waarschijnlijk Rijen of Hulten in verband met de oorlogsverwoestingen omstreeks 1945. Foto uit de collectie van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Bevrijding. WOII.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag