092317 - Personeel van Janssens's de Horion Wollenstoffenfabrieken N.V. aan de Koestraat. In verband met de toen heersende hitte draagt de middelste vrouw het bordje met opschrift "omdat het zoo koud is". Tweede van rechts Maria Cornelia Francisca (Miet) de Kort, geboren te Tilburg op 6 augustus 1898. - Foto's & Kaarten

Personeel van Janssens's de Horion Wollenstoffenfabrieken N.V. aan de Koestraat. In verband met de toen heersende hitte draagt de middelste vrouw het bordje met opschrift "omdat het zoo koud is". Tweede van rechts Maria Cornelia Francisca (Miet) de Kort, geboren te Tilburg op 6 augustus 1898.

Fotonummer["092317"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1920
HerkomstCollectie Rockx-Sleegers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPersoneel van Janssens's de Horion Wollenstoffenfabrieken N.V. aan de Koestraat. In verband met de toen heersende hitte draagt de middelste vrouw het bordje met opschrift "omdat het zoo koud is". Tweede van rechts Maria Cornelia Francisca (Miet) de Kort, geboren te Tilburg op 6 augustus 1898.
Datum

092317 - Personeel van Janssens's de Horion Wollenstoffenfabrieken N.V. aan de Koestraat. In verband met de toen heersende hitte draagt de middelste vrouw het bordje met opschrift "omdat het zoo koud is".  Tweede van rechts Maria Cornelia Francisca (Miet) de Kort, geboren te Tilburg op 6 augustus 1898.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag