654971 - Interieur. Horeca. Middenstand. Restaurant Bremhorst in Goirle. Op het raam van de deur rechts staat geschreven: "Mij kan het niet schelen waar het water blijft Als het maar niet verzuipt in de wijn. Het restaurant was gevestigd in Villa Bremhorst. Deze villa was gelegen aan de Oude Goirleseweg. In 1945 werd de villa verbouwd tot restaurant door architect Eduard van der Valk. In 1955 betrok Sociëteit Philharmonie het pand. - Foto's & Kaarten

Interieur. Horeca. Middenstand. Restaurant Bremhorst in Goirle. Op het raam van de deur rechts staat geschreven: "Mij kan het niet schelen waar het water blijft Als het maar niet verzuipt in de wijn. Het restaurant was gevestigd in Villa Bremhorst. Deze villa was gelegen aan de Oude Goirleseweg. In 1945 werd de villa verbouwd tot restaurant door architect Eduard van der Valk. In 1955 betrok Sociëteit Philharmonie het pand.

Fotonummer["654971"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
WijkTilburg Zuid
Datering vanaf1950
Datering tot1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieur. Horeca. Middenstand. Restaurant Bremhorst in Goirle. Op het raam van de deur rechts staat geschreven: "Mij kan het niet schelen waar het water blijft Als het maar niet verzuipt in de wijn. Het restaurant was gevestigd in Villa Bremhorst. Deze villa was gelegen aan de Oude Goirleseweg. In 1945 werd de villa verbouwd tot restaurant door architect Eduard van der Valk. In 1955 betrok Sociëteit Philharmonie het pand.
Huisnummer13
Datum

654971 - Interieur. Horeca. Middenstand. Restaurant Bremhorst in Goirle. Op het raam van de deur rechts staat geschreven: "Mij kan het niet schelen waar het water blijft
Als het maar niet verzuipt in de wijn.
Het restaurant was gevestigd in Villa Bremhorst. Deze villa was gelegen aan de Oude Goirleseweg. In 1945 werd de villa verbouwd tot restaurant door architect Eduard van der Valk. In 1955 betrok Sociëteit Philharmonie het pand.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag