101396 - Sport. Biljarten. Het kampioenschap driebanden hoofdklasse van de Oosterhoutse Biljart Federatie (OBF) V.l.n.r. R. Drijvers, Ludo Dielis, Jo van Mook, Jan Rooijmans. De in België geboren Ludo Dielis, was in Oosterhout voor een demonstratie partij ter gelegenheid van de huldiging van de kampioenen. - Foto's & Kaarten

Sport. Biljarten. Het kampioenschap driebanden hoofdklasse van de Oosterhoutse Biljart Federatie (OBF) V.l.n.r. R. Drijvers, Ludo Dielis, Jo van Mook, Jan Rooijmans. De in België geboren Ludo Dielis, was in Oosterhout voor een demonstratie partij ter gelegenheid van de huldiging van de kampioenen.

Fotonummer["101396"]
PlaatsOosterhout
Datering vanaf31-05-1974
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Biljarten. Het kampioenschap driebanden hoofdklasse van de Oosterhoutse Biljart Federatie (OBF) V.l.n.r. R. Drijvers, Ludo Dielis, Jo van Mook, Jan Rooijmans. De in België geboren Ludo Dielis, was in Oosterhout voor een demonstratie partij ter gelegenheid van de huldiging van de kampioenen.
Datum

101396 - Sport. Biljarten. 
Het kampioenschap driebanden hoofdklasse van de Oosterhoutse Biljart Federatie (OBF)
V.l.n.r. R. Drijvers, Ludo Dielis, Jo van Mook, Jan Rooijmans.
De in België geboren Ludo Dielis, was in Oosterhout voor een demonstratie partij ter gelegenheid van de huldiging van de kampioenen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag