040981 - Gouden feest van de R.K. Arbeidersbeweging van de Bossche Diocesane Bond te Tilburg. Een foto van de feestvergadering vlnr: mgr. F. Hendrikx vicarus van het Bisdom, prof. dr. De Quay comm. van de Koningin, mgr. W. Mutsaerts, minister A.C. de Bruin, P.J. Vriens voorzitter van de K.A.B., het feest begon met een H. Mis in de kerk St. Anna, daarna begaf het geezelschap zich naar de Metropole waar tijdens het feestmaal de heer Hendriks directeur Centraal Ziekenfonds het K.A.B. verraste met een totaalbedrag van 342.000 gulden te besteden aan div. goede doelen. - Foto's & Kaarten

Gouden feest van de R.K. Arbeidersbeweging van de Bossche Diocesane Bond te Tilburg. Een foto van de feestvergadering vlnr: mgr. F. Hendrikx vicarus van het Bisdom, prof. dr. De Quay comm. van de Koningin, mgr. W. Mutsaerts, minister A.C. de Bruin, P.J. Vriens voorzitter van de K.A.B., het feest begon met een H. Mis in de kerk St. Anna, daarna begaf het geezelschap zich naar de Metropole waar tijdens het feestmaal de heer Hendriks directeur Centraal Ziekenfonds het K.A.B. verraste met een totaalbedrag van 342.000 gulden te besteden aan div. goede doelen.

Fotonummer["040981"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf25-05-1953
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
HerkomstHet Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGouden feest van de R.K. Arbeidersbeweging van de Bossche Diocesane Bond te Tilburg. Een foto van de feestvergadering vlnr: mgr. F. Hendrikx vicarus van het Bisdom, prof. dr. De Quay comm. van de Koningin, mgr. W. Mutsaerts, minister A.C. de Bruin, P.J. Vriens voorzitter van de K.A.B., het feest begon met een H. Mis in de kerk St. Anna, daarna begaf het geezelschap zich naar de Metropole waar tijdens het feestmaal de heer Hendriks directeur Centraal Ziekenfonds het K.A.B. verraste met een totaalbedrag van 342.000 gulden te besteden aan div. goede doelen.
AnnotatieTilburgers p.61,
Datum

040981 - Gouden feest van de R.K. Arbeidersbeweging van de Bossche Diocesane Bond te Tilburg. Een foto van de feestvergadering vlnr: mgr. F. Hendrikx vicarus van het Bisdom, prof. dr. De Quay comm. van de Koningin, mgr. W. Mutsaerts, minister A.C. de Bruin, P.J. Vriens voorzitter van de K.A.B., het feest begon met een H. Mis in de kerk St. Anna, daarna begaf het geezelschap zich naar de Metropole waar tijdens het feestmaal de heer Hendriks directeur Centraal Ziekenfonds het K.A.B. verraste met een totaalbedrag van 342.000 gulden te besteden aan div. goede doelen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag