046053 - Elisabeth (Betje) Mulders, werd geboren te Moergestel als dochter van landbouwer Antonie Mulders en Adriana van den Meijdenberg. Zij bleef ongehuwd en woonde te Goirle op de Leeuwenhoeve bij haar zwager Josephus van Roessel. Zij overleed te Goirle op 3 mei 1913. - Foto's & Kaarten

Elisabeth (Betje) Mulders, werd geboren te Moergestel als dochter van landbouwer Antonie Mulders en Adriana van den Meijdenberg. Zij bleef ongehuwd en woonde te Goirle op de Leeuwenhoeve bij haar zwager Josephus van Roessel. Zij overleed te Goirle op 3 mei 1913.

Fotonummer["046053"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1900
HerkomstWillemse, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabeth (Betje) Mulders, werd geboren te Moergestel als dochter van landbouwer Antonie Mulders en Adriana van den Meijdenberg. Zij bleef ongehuwd en woonde te Goirle op de Leeuwenhoeve bij haar zwager Josephus van Roessel. Zij overleed te Goirle op 3 mei 1913.
Datum

046053 - Elisabeth (Betje) Mulders, werd geboren te Moergestel als dochter van landbouwer Antonie Mulders en Adriana van den Meijdenberg. Zij bleef ongehuwd en woonde te Goirle op de Leeuwenhoeve bij haar zwager Josephus van Roessel. Zij overleed te Goirle op 3 mei 1913.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag