057974 - Gilze, Op de voorgrond rechts het café-restaurant Van G.C. Everts. Achtereenvolgens de woning van expediteur J. Bezems, de zijgevel van het woonhuis van J.B. Brouwers, die hier een looierij had, de winkel in manufacturen van Jac. Preijers en de bakkerij van Jan Preijers. - Foto's & Kaarten

Gilze, Op de voorgrond rechts het café-restaurant Van G.C. Everts. Achtereenvolgens de woning van expediteur J. Bezems, de zijgevel van het woonhuis van J.B. Brouwers, die hier een looierij had, de winkel in manufacturen van Jac. Preijers en de bakkerij van Jan Preijers.

Fotonummer["057974"]
PlaatsGilze
Straat["Plein"]
Datering vanaf1917
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, Op de voorgrond rechts het café-restaurant Van G.C. Everts. Achtereenvolgens de woning van expediteur J. Bezems, de zijgevel van het woonhuis van J.B. Brouwers, die hier een looierij had, de winkel in manufacturen van Jac. Preijers en de bakkerij van Jan Preijers.
Datum

057974 - Gilze, Op de voorgrond rechts het café-restaurant Van G.C. Everts. Achtereenvolgens de woning van expediteur J. Bezems, de zijgevel van het woonhuis van J.B. Brouwers, die hier een looierij had, de winkel in manufacturen van Jac. Preijers en de bakkerij van Jan Preijers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag