011163 - Op de voorgrond links de Hoefstraat met de voormalige parochiekerk van de HH. Antonius en Barbara, (parochie Groeseind), gebouwd in de jaren 1929-1930 door aannemer Van Heesch. Architect was H.W. Valk uit 's-Hertogenbosch. De kerk werd in het najaar van 1981 gesloopt. Rechts de Pastoor Smitsstraat, genoemd naar de bouwpastoor van het Groeseind. Ten noorden van de kerk de Dr. Nuijensstraat met klooster en scholen. - Foto's & Kaarten

Op de voorgrond links de Hoefstraat met de voormalige parochiekerk van de HH. Antonius en Barbara, (parochie Groeseind), gebouwd in de jaren 1929-1930 door aannemer Van Heesch. Architect was H.W. Valk uit 's-Hertogenbosch. De kerk werd in het najaar van 1981 gesloopt. Rechts de Pastoor Smitsstraat, genoemd naar de bouwpastoor van het Groeseind. Ten noorden van de kerk de Dr. Nuijensstraat met klooster en scholen.

Fotonummer["011163"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoefstraat"]
WijkGroeseind
Datering vanaf1931
FotograafKLM Aerocarto N.V.
Uiterlijke vormluchtfoto
OmschrijvingOp de voorgrond links de Hoefstraat met de voormalige parochiekerk van de HH. Antonius en Barbara, (parochie Groeseind), gebouwd in de jaren 1929-1930 door aannemer Van Heesch. Architect was H.W. Valk uit 's-Hertogenbosch. De kerk werd in het najaar van 1981 gesloopt. Rechts de Pastoor Smitsstraat, genoemd naar de bouwpastoor van het Groeseind. Ten noorden van de kerk de Dr. Nuijensstraat met klooster en scholen.
Datum

011163 - Op de voorgrond links de Hoefstraat met de voormalige parochiekerk van de HH. Antonius en Barbara, (parochie Groeseind), gebouwd in de jaren 1929-1930 door aannemer Van  Heesch. Architect was H.W. Valk uit 's-Hertogenbosch. De kerk werd in het najaar van 1981 gesloopt. Rechts de Pastoor Smitsstraat, genoemd naar de bouwpastoor van het Groeseind. Ten noorden van de kerk de Dr. Nuijensstraat met klooster en scholen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag