052226 - Onderwijs. Textielschool. Aanwezigen bij de huldiging van de secretaris van de Middelbare Textielschool. dhr. C.B. Janssens-Minderop. Op de voorgrond v.l.n.r: Hr. Blomjous, F. van Dooren, F. Mutsaerts, Van Oudenhoven, B. Janssens, mw. Handels, en L. Janssens (weth). Achter F. Mutsaerts J. Verschuuren, achter van Oudenhoven F.P. van Dooren en tussen hen van Dusseldorp, N. Aelen en A. van Delft. Achter Verschuuren B. Van Spaendonck, tussen Blomjous en F. van Dooren: Frans van Spaendonck. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. Textielschool. Aanwezigen bij de huldiging van de secretaris van de Middelbare Textielschool. dhr. C.B. Janssens-Minderop. Op de voorgrond v.l.n.r: Hr. Blomjous, F. van Dooren, F. Mutsaerts, Van Oudenhoven, B. Janssens, mw. Handels, en L. Janssens (weth). Achter F. Mutsaerts J. Verschuuren, achter van Oudenhoven F.P. van Dooren en tussen hen van Dusseldorp, N. Aelen en A. van Delft. Achter Verschuuren B. Van Spaendonck, tussen Blomjous en F. van Dooren: Frans van Spaendonck.

Fotonummer["052226"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1936
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Herkomstuit: fotoalbum Textielschool
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijs. Textielschool. Aanwezigen bij de huldiging van de secretaris van de Middelbare Textielschool. dhr. C.B. Janssens-Minderop. Op de voorgrond v.l.n.r: Hr. Blomjous, F. van Dooren, F. Mutsaerts, Van Oudenhoven, B. Janssens, mw. Handels, en L. Janssens (weth). Achter F. Mutsaerts J. Verschuuren, achter van Oudenhoven F.P. van Dooren en tussen hen van Dusseldorp, N. Aelen en A. van Delft. Achter Verschuuren B. Van Spaendonck, tussen Blomjous en F. van Dooren: Frans van Spaendonck.
Datum

052226 - Onderwijs. Textielschool. Aanwezigen bij de huldiging van de secretaris van de Middelbare Textielschool. dhr. C.B. Janssens-Minderop. Op de voorgrond v.l.n.r: Hr. Blomjous, F. van Dooren, F. Mutsaerts, Van Oudenhoven, B. Janssens, mw. Handels, en L. Janssens (weth). Achter F. Mutsaerts J. Verschuuren, achter van Oudenhoven F.P. van Dooren en tussen hen  van Dusseldorp, N. Aelen en A. van Delft. Achter Verschuuren B. Van Spaendonck, tussen Blomjous en F. van Dooren: Frans van Spaendonck.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag