1237_010_704_004 - vrijmarkt op het Willemsplein. De allereerste Kruikenmarkt vond plaats in 1975, op de Oude Markt. Het werd echt een begrip in Tilburg. Maar ook de dertig kramen vol kunst, antiek en andere parels zorgden ervoor dat Tilburgers elke week weer zin hadden in de markt, na vijf jaar kwam er een speciale editie van de kruikenmarkt, nu mochten particulieren ook hun overtollige huisraad verkopen. Dit was een groot succes, tegenwoordig is er een keer per jaar de mei markt, met meer dan 750 kramen door heel het centrum van Tilburg. - Foto's & Kaarten

vrijmarkt op het Willemsplein. De allereerste Kruikenmarkt vond plaats in 1975, op de Oude Markt. Het werd echt een begrip in Tilburg. Maar ook de dertig kramen vol kunst, antiek en andere parels zorgden ervoor dat Tilburgers elke week weer zin hadden in de markt, na vijf jaar kwam er een speciale editie van de kruikenmarkt, nu mochten particulieren ook hun overtollige huisraad verkopen. Dit was een groot succes, tegenwoordig is er een keer per jaar de mei markt, met meer dan 750 kramen door heel het centrum van Tilburg.

Fotonummer["1237_010_704_004"]
PlaatsTilburg
Straat["Willemsplein"]
FotograafFrans van Aarle
Omschrijvingvrijmarkt op het Willemsplein. De allereerste Kruikenmarkt vond plaats in 1975, op de Oude Markt. Het werd echt een begrip in Tilburg. Maar ook de dertig kramen vol kunst, antiek en andere parels zorgden ervoor dat Tilburgers elke week weer zin hadden in de markt, na vijf jaar kwam er een speciale editie van de kruikenmarkt, nu mochten particulieren ook hun overtollige huisraad verkopen. Dit was een groot succes, tegenwoordig is er een keer per jaar de mei markt, met meer dan 750 kramen door heel het centrum van Tilburg.
Datum

1237_010_704_004 - vrijmarkt op het Willemsplein.
De allereerste Kruikenmarkt vond plaats in 1975, op de Oude Markt. Het werd echt een begrip in Tilburg.
Maar ook de dertig kramen vol kunst, antiek en andere parels zorgden ervoor dat Tilburgers elke week weer zin hadden in de markt,
na vijf jaar kwam er een speciale editie van de kruikenmarkt, nu mochten particulieren ook hun overtollige huisraad verkopen.
Dit was een groot succes, tegenwoordig is er een keer per jaar de mei markt, met meer dan 750 kramen door heel het centrum van Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag