044201 - In de Burgerzaal van het gemeentezaal tekenden het gemeentebestuur, speelautomatenfabrikanten en vertegenwoordigers van Hpreca-Nederland het convenant met afspraken om te komen tot de bestrijding en beteugeling van gokverslaving. In het midden burgemeester Brockx. - Foto's & Kaarten

In de Burgerzaal van het gemeentezaal tekenden het gemeentebestuur, speelautomatenfabrikanten en vertegenwoordigers van Hpreca-Nederland het convenant met afspraken om te komen tot de bestrijding en beteugeling van gokverslaving. In het midden burgemeester Brockx.

Fotonummer["044201"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf21-04-1993
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingIn de Burgerzaal van het gemeentezaal tekenden het gemeentebestuur, speelautomatenfabrikanten en vertegenwoordigers van Hpreca-Nederland het convenant met afspraken om te komen tot de bestrijding en beteugeling van gokverslaving. In het midden burgemeester Brockx.
Datum

044201 - In de Burgerzaal van het gemeentezaal tekenden het gemeentebestuur, speelautomatenfabrikanten en vertegenwoordigers van Hpreca-Nederland  het convenant met afspraken om te komen tot de bestrijding en beteugeling van gokverslaving. In het midden burgemeester Brockx.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag