055617 - Om de diensttijd te verkorten was het voor de oorlog mogelijk om in eigen woonplaats ´vooroefeningen´te doen. Op deze foto dienstplichtige millitairen achter de openbare school aan de Paardenstraat rond 1930. Op de eerste rij v.l.n.r: N.N., Janus Dirkx, Fons Naaijkens, Jan Stads en N.N,. op de tweede rij v.l.n.r: Dirk van Liere, Frans van gorp, Van Nieuwkuijk uit Diessen, B. Spapens ?, Piet van Bommel, F. timmermans uit Diessen en sergeant van Oers. - Foto's & Kaarten

Om de diensttijd te verkorten was het voor de oorlog mogelijk om in eigen woonplaats ´vooroefeningen´te doen. Op deze foto dienstplichtige millitairen achter de openbare school aan de Paardenstraat rond 1930. Op de eerste rij v.l.n.r: N.N., Janus Dirkx, Fons Naaijkens, Jan Stads en N.N,. op de tweede rij v.l.n.r: Dirk van Liere, Frans van gorp, Van Nieuwkuijk uit Diessen, B. Spapens ?, Piet van Bommel, F. timmermans uit Diessen en sergeant van Oers.

Fotonummer["055617"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Paardenstraat"]
Datering vanaf1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOm de diensttijd te verkorten was het voor de oorlog mogelijk om in eigen woonplaats ´vooroefeningen´te doen. Op deze foto dienstplichtige millitairen achter de openbare school aan de Paardenstraat rond 1930. Op de eerste rij v.l.n.r: N.N., Janus Dirkx, Fons Naaijkens, Jan Stads en N.N,. op de tweede rij v.l.n.r: Dirk van Liere, Frans van gorp, Van Nieuwkuijk uit Diessen, B. Spapens ?, Piet van Bommel, F. timmermans uit Diessen en sergeant van Oers.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p. 94
Datum

055617 - Om de diensttijd te verkorten was het voor de oorlog mogelijk om in eigen woonplaats ´vooroefeningen´te doen. Op deze foto dienstplichtige millitairen achter de openbare school aan de Paardenstraat rond 1930. Op de eerste rij v.l.n.r: N.N., Janus Dirkx, Fons Naaijkens, Jan Stads en N.N,. op de tweede rij v.l.n.r: Dirk van Liere, Frans van gorp, Van Nieuwkuijk uit Diessen, B. Spapens ?, Piet van Bommel, F. timmermans uit Diessen en sergeant van Oers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag