045511 - Kapelaan Bos met de misdienaars van de parochie St. Jans Onthoofding. Van links naar rechts ? Verbeek, Arnoud Appels (in 1947 overleden in Nederlands Oost-Indië), Kees Santegoets (werd slager in de Bergstraat), Janus van Croonenburg, bijgenaamd de lange Croon, Harrie van den Hout (werd beroepsofficier), Tiest van den Berg (werd pater), Chris Eijsermans (trad in bij de capucijnen en ontving daar de priesterwijding) en Antoon van Diem (later koster van de St.-Jan) - Foto's & Kaarten

Kapelaan Bos met de misdienaars van de parochie St. Jans Onthoofding. Van links naar rechts ? Verbeek, Arnoud Appels (in 1947 overleden in Nederlands Oost-Indië), Kees Santegoets (werd slager in de Bergstraat), Janus van Croonenburg, bijgenaamd de lange Croon, Harrie van den Hout (werd beroepsofficier), Tiest van den Berg (werd pater), Chris Eijsermans (trad in bij de capucijnen en ontving daar de priesterwijding) en Antoon van Diem (later koster van de St.-Jan)

Fotonummer["045511"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1928
FotograafCopal, Goirle
HerkomstCollectie Van de Sande-van der Zande, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKapelaan Bos met de misdienaars van de parochie St. Jans Onthoofding. Van links naar rechts ? Verbeek, Arnoud Appels (in 1947 overleden in Nederlands Oost-Indië), Kees Santegoets (werd slager in de Bergstraat), Janus van Croonenburg, bijgenaamd de lange Croon, Harrie van den Hout (werd beroepsofficier), Tiest van den Berg (werd pater), Chris Eijsermans (trad in bij de capucijnen en ontving daar de priesterwijding) en Antoon van Diem (later koster van de St.-Jan)
Datum

045511 - Kapelaan Bos met de misdienaars van de parochie St. Jans Onthoofding. Van links naar rechts ? Verbeek, Arnoud Appels (in 1947 overleden in Nederlands Oost-Indië), Kees Santegoets (werd slager in de Bergstraat), Janus van Croonenburg, bijgenaamd de lange Croon, Harrie van den Hout (werd beroepsofficier), Tiest van den Berg (werd pater), Chris Eijsermans (trad in bij de capucijnen en ontving daar de priesterwijding) en Antoon van Diem (later koster van de St.-Jan)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag