000310 - Broekhovenseweg met rechts de ingang van de Groenstraat met de fabriek van landbouwmachines van Manille Bogaerts, gebouwd in 1911. Later was er een kinderwagenfabriek Mutsaers in gevestigd. Links huize Agricultura aan de Broekhovenseweg 160, woning van M.A.C. Bogaerts. Later werd het herdoopt tot Castagnola en was het woonhuis annex praktijkruimte van dr. Schuerman, de bekende oud-voorzitter van voetbalclub Willem II. - Foto's & Kaarten

Broekhovenseweg met rechts de ingang van de Groenstraat met de fabriek van landbouwmachines van Manille Bogaerts, gebouwd in 1911. Later was er een kinderwagenfabriek Mutsaers in gevestigd. Links huize Agricultura aan de Broekhovenseweg 160, woning van M.A.C. Bogaerts. Later werd het herdoopt tot Castagnola en was het woonhuis annex praktijkruimte van dr. Schuerman, de bekende oud-voorzitter van voetbalclub Willem II.

Fotonummer["000310"]
PlaatsTilburg
Straat["Broekhovenseweg"]
WijkBroekhoven
Datering vanaf1917
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingBroekhovenseweg met rechts de ingang van de Groenstraat met de fabriek van landbouwmachines van Manille Bogaerts, gebouwd in 1911. Later was er een kinderwagenfabriek Mutsaers in gevestigd. Links huize Agricultura aan de Broekhovenseweg 160, woning van M.A.C. Bogaerts. Later werd het herdoopt tot Castagnola en was het woonhuis annex praktijkruimte van dr. Schuerman, de bekende oud-voorzitter van voetbalclub Willem II.
AnnotatieTilburgers in beeld, p. 38
Huisnummer160
Datum

000310 - Broekhovenseweg met rechts de ingang van de Groenstraat met de fabriek van landbouwmachines van Manille Bogaerts, gebouwd in 1911. Later was er een kinderwagenfabriek Mutsaers in gevestigd.  Links huize Agricultura aan de Broekhovenseweg 160, woning van M.A.C. Bogaerts. Later werd het herdoopt tot Castagnola en was het woonhuis annex praktijkruimte van dr. Schuerman, de bekende oud-voorzitter van voetbalclub Willem II.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag