039341 - Volt. Noord. Hulp-afdelingen, Sociale Zaken, Zorg. Volt heeft altijd veel werk uitbesteed aan de sociale werkplaatsen. Aanvankelijk het Martha-atelier later de Riethoorn en tegenwoordig de Diamant Groep geheten. Op de foto werknemers van de "Riethoorn" in actie voor Volt omstreeks 1975. - Foto's & Kaarten

Volt. Noord. Hulp-afdelingen, Sociale Zaken, Zorg. Volt heeft altijd veel werk uitbesteed aan de sociale werkplaatsen. Aanvankelijk het Martha-atelier later de Riethoorn en tegenwoordig de Diamant Groep geheten. Op de foto werknemers van de "Riethoorn" in actie voor Volt omstreeks 1975.

Fotonummer["039341"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1975
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Noord. Hulp-afdelingen, Sociale Zaken, Zorg. Volt heeft altijd veel werk uitbesteed aan de sociale werkplaatsen. Aanvankelijk het Martha-atelier later de Riethoorn en tegenwoordig de Diamant Groep geheten. Op de foto werknemers van de "Riethoorn" in actie voor Volt omstreeks 1975.
Datum

039341 - Volt. Noord. Hulp-afdelingen, Sociale Zaken, Zorg. Volt heeft altijd veel werk uitbesteed aan de sociale werkplaatsen. Aanvankelijk het Martha-atelier later de Riethoorn en tegenwoordig de Diamant Groep geheten. Op de foto werknemers van de "Riethoorn" in actie voor Volt omstreeks 1975.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag