046353 - Bord in de Dr. Keyzerlaan met verwijzing naar de drie instellingen Kleuterheul, Openluchtschool en Godelieve. Na de stichting van kinderdagverblijf Kleuterheil ontstond er een voetpad naar deze instelling. In 1938 besloot de gemeenteraad van Goirle dat aan deze voetpad hoogstens drie villa's gebouwd mochten worden. De voetpad zou de naam Kleuterlaantje krijgen. Later veranderde dat in Dr. Keyzerlaan. - Foto's & Kaarten

Bord in de Dr. Keyzerlaan met verwijzing naar de drie instellingen Kleuterheul, Openluchtschool en Godelieve. Na de stichting van kinderdagverblijf Kleuterheil ontstond er een voetpad naar deze instelling. In 1938 besloot de gemeenteraad van Goirle dat aan deze voetpad hoogstens drie villa's gebouwd mochten worden. De voetpad zou de naam Kleuterlaantje krijgen. Later veranderde dat in Dr. Keyzerlaan.

Fotonummer["046353"]
PlaatsGoirle
Straat["Dr. Keyzerlaan"]
Datering vanaf1983
HerkomstCollectie P. Franken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBord in de Dr. Keyzerlaan met verwijzing naar de drie instellingen Kleuterheul, Openluchtschool en Godelieve. Na de stichting van kinderdagverblijf Kleuterheil ontstond er een voetpad naar deze instelling. In 1938 besloot de gemeenteraad van Goirle dat aan deze voetpad hoogstens drie villa's gebouwd mochten worden. De voetpad zou de naam Kleuterlaantje krijgen. Later veranderde dat in Dr. Keyzerlaan.
AnnotatieNieuwsblad van het Zuiden, 27.3.1938.
Datum

046353 - Bord in de Dr. Keyzerlaan met verwijzing naar de drie instellingen Kleuterheul, Openluchtschool en Godelieve. Na de stichting van kinderdagverblijf Kleuterheil ontstond er een voetpad naar deze instelling. In 1938 besloot de gemeenteraad van Goirle dat aan deze voetpad hoogstens drie villa's gebouwd mochten worden. De voetpad zou de naam Kleuterlaantje krijgen. Later veranderde dat in Dr. Keyzerlaan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag