039160 - Volt, Algemeen, Gezicht op de ingang van het Voltterrein, fabricagecomplex Noord aan de Zevenheuvelenweg. De foto is genomen vanaf het dak van de firma Borstlap. Links achtereenvolgens de bewakingsloge, de gebouwen NA, NB, en NO. Rechts, tegenover hal NA het beeld van de 'Voltvonk"dat later is verplaatst naar het Transvaalplein. Daarachter het ketelhuis en uiterst rechtsboven hal NL. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen, Gezicht op de ingang van het Voltterrein, fabricagecomplex Noord aan de Zevenheuvelenweg. De foto is genomen vanaf het dak van de firma Borstlap. Links achtereenvolgens de bewakingsloge, de gebouwen NA, NB, en NO. Rechts, tegenover hal NA het beeld van de 'Voltvonk"dat later is verplaatst naar het Transvaalplein. Daarachter het ketelhuis en uiterst rechtsboven hal NL.

Fotonummer["039160"]
PlaatsTilburg
Straat["Zevenheuvelenweg"]
Datering vanaf1980
FotograafHans Hulshof, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen, Gezicht op de ingang van het Voltterrein, fabricagecomplex Noord aan de Zevenheuvelenweg. De foto is genomen vanaf het dak van de firma Borstlap. Links achtereenvolgens de bewakingsloge, de gebouwen NA, NB, en NO. Rechts, tegenover hal NA het beeld van de 'Voltvonk"dat later is verplaatst naar het Transvaalplein. Daarachter het ketelhuis en uiterst rechtsboven hal NL.
AnnotatieVan gloeilamp tot hoogspanningstrafo. blz. 48.
Huisnummer25
Datum

039160 - Volt, Algemeen, Gezicht op de ingang van het Voltterrein, fabricagecomplex Noord aan de Zevenheuvelenweg. De foto is genomen vanaf het dak van de firma Borstlap.
Links achtereenvolgens de bewakingsloge, de gebouwen NA, NB, en NO. Rechts, tegenover hal NA het beeld van de 'Voltvonk"dat later is verplaatst naar het Transvaalplein. Daarachter het ketelhuis en uiterst rechtsboven hal NL.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag