071914 - Schaftlokaal van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog aan de Bredaseweg. Tegen de achterwand het beeld van de H. Antonius. Bij het raam een affiche met de tekst "niet spuwen". Deze affiches werden opgehangen in het kader van de tuberculosebestrijding. - Foto's & Kaarten

Schaftlokaal van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog aan de Bredaseweg. Tegen de achterwand het beeld van de H. Antonius. Bij het raam een affiche met de tekst "niet spuwen". Deze affiches werden opgehangen in het kader van de tuberculosebestrijding.

Fotonummer["071914"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf1935
Herkomstarchief ververij de Regenboog Tilburg, nr. 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchaftlokaal van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog aan de Bredaseweg. Tegen de achterwand het beeld van de H. Antonius. Bij het raam een affiche met de tekst "niet spuwen". Deze affiches werden opgehangen in het kader van de tuberculosebestrijding.
Datum

071914 - Schaftlokaal van stoomververij en chemische wasserij de Regenboog aan de Bredaseweg. Tegen de achterwand het beeld van de H. Antonius. Bij het raam een affiche met de tekst "niet spuwen". Deze affiches werden opgehangen in het kader van de tuberculosebestrijding.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag