045571 - Duivensportvereniging "La Vitesse" uit Goirle. Zittend v.l.n.r. Piet Koolen met kind, Drik Vugts, M. van de Pol (landbouwer aan de Dorpsstraat) en Piet Spapens. Staande v.l.n.r. Johanna M.W. (Anna) Brock-Spapens, Jan van de Pol uit de Dorpsstraat, Frans van Boxtel-In `t Ven, `Taos` van Erven (van De Pijp), N.N., C. van Gils Adrzn., Miet Appels-Spapens en Johanna Maria Appels, de vrouw van Piet Spapens. - Foto's & Kaarten

Duivensportvereniging "La Vitesse" uit Goirle. Zittend v.l.n.r. Piet Koolen met kind, Drik Vugts, M. van de Pol (landbouwer aan de Dorpsstraat) en Piet Spapens. Staande v.l.n.r. Johanna M.W. (Anna) Brock-Spapens, Jan van de Pol uit de Dorpsstraat, Frans van Boxtel-In `t Ven, `Taos` van Erven (van De Pijp), N.N., C. van Gils Adrzn., Miet Appels-Spapens en Johanna Maria Appels, de vrouw van Piet Spapens.

Fotonummer["045571"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1905
HerkomstCollectie W. van Boxtel
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDuivensportvereniging "La Vitesse" uit Goirle. Zittend v.l.n.r. Piet Koolen met kind, Drik Vugts, M. van de Pol (landbouwer aan de Dorpsstraat) en Piet Spapens. Staande v.l.n.r. Johanna M.W. (Anna) Brock-Spapens, Jan van de Pol uit de Dorpsstraat, Frans van Boxtel-In `t Ven, `Taos` van Erven (van De Pijp), N.N., C. van Gils Adrzn., Miet Appels-Spapens en Johanna Maria Appels, de vrouw van Piet Spapens.
Datum

045571 - Duivensportvereniging "La Vitesse" uit Goirle. Zittend v.l.n.r. Piet Koolen met kind, Drik Vugts, M. van de Pol (landbouwer aan de Dorpsstraat) en Piet Spapens. Staande v.l.n.r. Johanna M.W. (Anna) Brock-Spapens, Jan van de Pol uit de Dorpsstraat, Frans van Boxtel-In `t Ven, `Taos` van Erven (van De Pijp),  N.N., C. van Gils Adrzn., Miet Appels-Spapens en Johanna Maria Appels, de vrouw van Piet Spapens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag