079603 - Nadat de spoorlijn Tilburg - 's-Hertogenbosch was aangelegd kreeg Udenhout in 1881 een eigen station. De Kreitenmolenstraat werd omgedoopt in Stationsstraat. De panden links van L. Danklof en J. de Weijer werden aangekocht door de Boerenbond Udenhout. - Foto's & Kaarten

Nadat de spoorlijn Tilburg - 's-Hertogenbosch was aangelegd kreeg Udenhout in 1881 een eigen station. De Kreitenmolenstraat werd omgedoopt in Stationsstraat. De panden links van L. Danklof en J. de Weijer werden aangekocht door de Boerenbond Udenhout.

Fotonummer["079603"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf1881
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNadat de spoorlijn Tilburg - 's-Hertogenbosch was aangelegd kreeg Udenhout in 1881 een eigen station. De Kreitenmolenstraat werd omgedoopt in Stationsstraat. De panden links van L. Danklof en J. de Weijer werden aangekocht door de Boerenbond Udenhout.
Datum

079603 - Nadat de spoorlijn Tilburg - 's-Hertogenbosch was aangelegd kreeg Udenhout in 1881 een eigen station. De Kreitenmolenstraat werd omgedoopt in Stationsstraat. De panden links van L. Danklof en J. de Weijer werden aangekocht door de Boerenbond Udenhout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag