079590 - De bakkerij van Harrie Haen- van de Voort in de tijd rond 1921. harrie haen was door Wilhelmus van den Bosch, rentenier aan de Slimstraat, aangenomen. Willem heeft later deze bakkerij met winkel en woonhuis laten bouwen. oorspronkelijk heeft dit perceel behoord bij het aangrenzend pand waar nu Toon van beurden zijn bloemenzaak heeft, alsmede bij de kavel waar nu pastoor Prinsen woont. In het huidige hoofdkwartier van Scouting St. Lambertus had Willem zijn leerlooierij. - Foto's & Kaarten

De bakkerij van Harrie Haen- van de Voort in de tijd rond 1921. harrie haen was door Wilhelmus van den Bosch, rentenier aan de Slimstraat, aangenomen. Willem heeft later deze bakkerij met winkel en woonhuis laten bouwen. oorspronkelijk heeft dit perceel behoord bij het aangrenzend pand waar nu Toon van beurden zijn bloemenzaak heeft, alsmede bij de kavel waar nu pastoor Prinsen woont. In het huidige hoofdkwartier van Scouting St. Lambertus had Willem zijn leerlooierij.

Fotonummer["079590"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf1921
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe bakkerij van Harrie Haen- van de Voort in de tijd rond 1921. harrie haen was door Wilhelmus van den Bosch, rentenier aan de Slimstraat, aangenomen. Willem heeft later deze bakkerij met winkel en woonhuis laten bouwen. oorspronkelijk heeft dit perceel behoord bij het aangrenzend pand waar nu Toon van beurden zijn bloemenzaak heeft, alsmede bij de kavel waar nu pastoor Prinsen woont. In het huidige hoofdkwartier van Scouting St. Lambertus had Willem zijn leerlooierij.
Datum

079590 - De bakkerij van Harrie Haen- van de Voort in de tijd rond 1921. harrie haen was door Wilhelmus van den Bosch, rentenier aan de Slimstraat, aangenomen. Willem heeft later deze bakkerij met winkel en woonhuis laten bouwen. oorspronkelijk heeft dit perceel behoord bij het aangrenzend pand waar nu Toon van beurden zijn bloemenzaak heeft, alsmede bij de kavel waar nu pastoor Prinsen woont. In het huidige hoofdkwartier van Scouting St. Lambertus had Willem zijn leerlooierij.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag