1238_F0129 - Eddy Vaes Al begin jaren zeventig was hij al actief als acteur. Als criticus en journalist was hij in vaste dienst bij de Universitaire Pers in Nederland.en als freelancer werkte hij voor dag- en weekbladen in Nederland en België. Als regisseur en dramaturg werkte hij voornamelijk in Nederland. - Foto's & Kaarten

Eddy Vaes Al begin jaren zeventig was hij al actief als acteur. Als criticus en journalist was hij in vaste dienst bij de Universitaire Pers in Nederland.en als freelancer werkte hij voor dag- en weekbladen in Nederland en België. Als regisseur en dramaturg werkte hij voornamelijk in Nederland.

Fotonummer["1238_F0129"]
PlaatsTilburg
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEddy Vaes Al begin jaren zeventig was hij al actief als acteur. Als criticus en journalist was hij in vaste dienst bij de Universitaire Pers in Nederland.en als freelancer werkte hij voor dag- en weekbladen in Nederland en België. Als regisseur en dramaturg werkte hij voornamelijk in Nederland.
Datum

1238_F0129 - Eddy Vaes
Al begin jaren zeventig was hij al actief als acteur.
Als criticus en journalist was hij in vaste dienst bij de Universitaire Pers in Nederland.en als freelancer werkte hij voor dag- en weekbladen in Nederland en België.
Als regisseur en dramaturg werkte hij voornamelijk in Nederland.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag