043506 - Optocht op 18 augustus 1923 t.g.v. het zilveren kroningsfeest van koningin Wilhelmina. De grote historische optocht telde honderden deelnemers en vertrok vanaf de Kromhoutkazerne aan de Bredaseweg waar eerste luitenant Momma de leiding had. De stof voor de kleding werd geleverd door de firma ]anssen & Bierens (de Regenboog). De foto van de groep ridders werd genomen in de Spoorlaan. - Foto's & Kaarten

Optocht op 18 augustus 1923 t.g.v. het zilveren kroningsfeest van koningin Wilhelmina. De grote historische optocht telde honderden deelnemers en vertrok vanaf de Kromhoutkazerne aan de Bredaseweg waar eerste luitenant Momma de leiding had. De stof voor de kleding werd geleverd door de firma ]anssen & Bierens (de Regenboog). De foto van de groep ridders werd genomen in de Spoorlaan.

Fotonummer["043506"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf18-08-1923
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOptocht op 18 augustus 1923 t.g.v. het zilveren kroningsfeest van koningin Wilhelmina. De grote historische optocht telde honderden deelnemers en vertrok vanaf de Kromhoutkazerne aan de Bredaseweg waar eerste luitenant Momma de leiding had. De stof voor de kleding werd geleverd door de firma ]anssen & Bierens (de Regenboog). De foto van de groep ridders werd genomen in de Spoorlaan.
Datum

043506 - Optocht op 18 augustus 1923 t.g.v. het zilveren kroningsfeest van koningin Wilhelmina. De grote historische optocht telde honderden deelnemers en vertrok vanaf de Kromhoutkazerne aan de Bredaseweg waar eerste luitenant Momma de leiding had. De stof voor de kleding werd geleverd door de firma ]anssen & Bierens (de Regenboog). De foto van de groep ridders werd genomen in de Spoorlaan.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag