90858 - Made en Drimmelen. Opening van het nieuwe gemeenschapshuis in Drimmelen met een lovende toespraak van de heer Kenniphaas. Links van dhr. Kenniphaas staat Noud Seegers, gemeentesecretaris van Made en Drimmelen. Vierde van links mw. Smits-Francois, derde van links burgemeester Cees Smits. Geheel links Cees Snoek. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Opening van het nieuwe gemeenschapshuis in Drimmelen met een lovende toespraak van de heer Kenniphaas. Links van dhr. Kenniphaas staat Noud Seegers, gemeentesecretaris van Made en Drimmelen. Vierde van links mw. Smits-Francois, derde van links burgemeester Cees Smits. Geheel links Cees Snoek.

Fotonummer["90858"]
PlaatsDrimmelen
Straat["Dorpsstraat"]
Datering vanaf31-03-1969
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Opening van het nieuwe gemeenschapshuis in Drimmelen met een lovende toespraak van de heer Kenniphaas. Links van dhr. Kenniphaas staat Noud Seegers, gemeentesecretaris van Made en Drimmelen. Vierde van links mw. Smits-Francois, derde van links burgemeester Cees Smits. Geheel links Cees Snoek.
Datum

90858 - Made en Drimmelen. Opening van het nieuwe gemeenschapshuis in Drimmelen met een lovende toespraak van de heer Kenniphaas. Links van dhr. Kenniphaas staat Noud Seegers, gemeentesecretaris van Made en Drimmelen. Vierde van links mw. Smits-Francois, derde van links burgemeester Cees Smits. Geheel links Cees Snoek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag