055548 - Knapenkoor St. Petruskerk te Hilvarenbeek omstreeks 1895. eerste rij v.l.n.r: C. Brekelmans, Frans Loots, C. de Graaf, Henri Tooten, Jan van Gestel, C. de Graaf, Alph. van de Berg en Adriaan de Graaf. Tweede rij v.l.n.r: Alfons Spierings, Jan van Raak, C. Kemps. jan de Graaf, Jan van de Broek, Henri Heezemans en Aug. Naaijkens. Laatste rij v.l.n.: Jos van de Berg, Adr,. van de Berg. Jan van de Broek. kapelaan van de Heijden, Jan Heezemans en Jan van Gestel. - Foto's & Kaarten

Knapenkoor St. Petruskerk te Hilvarenbeek omstreeks 1895. eerste rij v.l.n.r: C. Brekelmans, Frans Loots, C. de Graaf, Henri Tooten, Jan van Gestel, C. de Graaf, Alph. van de Berg en Adriaan de Graaf. Tweede rij v.l.n.r: Alfons Spierings, Jan van Raak, C. Kemps. jan de Graaf, Jan van de Broek, Henri Heezemans en Aug. Naaijkens. Laatste rij v.l.n.: Jos van de Berg, Adr,. van de Berg. Jan van de Broek. kapelaan van de Heijden, Jan Heezemans en Jan van Gestel.

Fotonummer["055548"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1895
HerkomstMuseum de Doornboom
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKnapenkoor St. Petruskerk te Hilvarenbeek omstreeks 1895. eerste rij v.l.n.r: C. Brekelmans, Frans Loots, C. de Graaf, Henri Tooten, Jan van Gestel, C. de Graaf, Alph. van de Berg en Adriaan de Graaf. Tweede rij v.l.n.r: Alfons Spierings, Jan van Raak, C. Kemps. jan de Graaf, Jan van de Broek, Henri Heezemans en Aug. Naaijkens. Laatste rij v.l.n.: Jos van de Berg, Adr,. van de Berg. Jan van de Broek. kapelaan van de Heijden, Jan Heezemans en Jan van Gestel.
Datum

055548 - Knapenkoor St. Petruskerk te Hilvarenbeek omstreeks 1895. eerste rij v.l.n.r: C. Brekelmans, Frans Loots, C. de Graaf, Henri Tooten, Jan van Gestel, C. de Graaf, Alph. van de Berg en Adriaan de Graaf. Tweede rij v.l.n.r: Alfons Spierings, Jan van Raak, C. Kemps. jan de Graaf, Jan van de Broek, Henri Heezemans en Aug. Naaijkens. Laatste rij v.l.n.: Jos van de Berg, Adr,. van de Berg. Jan van de Broek. kapelaan van de Heijden, Jan Heezemans en Jan van Gestel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag