90535 - Made en Drimmelen. De Madese postbode Piet van Geloof(r) bouwt samen met bekenden een overdekt zwembad in de Wilhelminastraat in Made. Geheel links achter Ria Broeders zijn vrouw, midden bij het hout Nolleke Broeders, zijn schoonvader. De man op de ladder is niet bekend. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. De Madese postbode Piet van Geloof(r) bouwt samen met bekenden een overdekt zwembad in de Wilhelminastraat in Made. Geheel links achter Ria Broeders zijn vrouw, midden bij het hout Nolleke Broeders, zijn schoonvader. De man op de ladder is niet bekend.

Fotonummer["90535"]
PlaatsMade
Straat["Wilhelminastraat"]
Datering vanaf25-03-1977
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. De Madese postbode Piet van Geloof(r) bouwt samen met bekenden een overdekt zwembad in de Wilhelminastraat in Made. Geheel links achter Ria Broeders zijn vrouw, midden bij het hout Nolleke Broeders, zijn schoonvader. De man op de ladder is niet bekend.
Huisnummer35a
Datum

90535 - Made en Drimmelen. De Madese postbode Piet van Geloof(r) bouwt samen met bekenden een overdekt zwembad in de Wilhelminastraat in Made. Geheel links achter Ria Broeders zijn vrouw, midden bij het hout Nolleke Broeders, zijn schoonvader. De man op de ladder is niet bekend.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag