651469 - VOLT. Gloeilampen,lampen, verlichting. Reclamefolder. Een reclame van een agentschap in Strasbourg. Waarschijnlijk1921 gezien de spiraaltoepassing doch nog met schroefdraadloze lampvoeten. Er wordt wel beweerd dat oprichter Verbunt van Volt zijn wereldwijde wijnnetwerk ook gebruikte om lampen te verkopen. Slim, en het verklaart misschien ook de stormachtige groei van het bedrijf. In 1927 stopte Volt met lampen en ging radio onderdelen maken. Dat wil niet zeggen dat geen Voltlampen meer werden verkocht. Volt had daartoe een speciaal kantoor in den Haag wat in ca. 1975 definitief is gesloten. Deze lampen werden voor Volt apart gemaakt. - Foto's & Kaarten

VOLT. Gloeilampen,lampen, verlichting. Reclamefolder. Een reclame van een agentschap in Strasbourg. Waarschijnlijk1921 gezien de spiraaltoepassing doch nog met schroefdraadloze lampvoeten. Er wordt wel beweerd dat oprichter Verbunt van Volt zijn wereldwijde wijnnetwerk ook gebruikte om lampen te verkopen. Slim, en het verklaart misschien ook de stormachtige groei van het bedrijf. In 1927 stopte Volt met lampen en ging radio onderdelen maken. Dat wil niet zeggen dat geen Voltlampen meer werden verkocht. Volt had daartoe een speciaal kantoor in den Haag wat in ca. 1975 definitief is gesloten. Deze lampen werden voor Volt apart gemaakt.

Fotonummer["651469"]
PlaatsTilburg
Straat["Nieuwe Goirleseweg"]
Datering vanaf1921
HerkomstVOLT-archief
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingVOLT. Gloeilampen,lampen, verlichting. Reclamefolder. Een reclame van een agentschap in Strasbourg. Waarschijnlijk1921 gezien de spiraaltoepassing doch nog met schroefdraadloze lampvoeten. Er wordt wel beweerd dat oprichter Verbunt van Volt zijn wereldwijde wijnnetwerk ook gebruikte om lampen te verkopen. Slim, en het verklaart misschien ook de stormachtige groei van het bedrijf. In 1927 stopte Volt met lampen en ging radio onderdelen maken. Dat wil niet zeggen dat geen Voltlampen meer werden verkocht. Volt had daartoe een speciaal kantoor in den Haag wat in ca. 1975 definitief is gesloten. Deze lampen werden voor Volt apart gemaakt.
Datum

651469 - VOLT. Gloeilampen,lampen, verlichting. Reclamefolder. 
Een reclame van een agentschap in Strasbourg. Waarschijnlijk1921 gezien de spiraaltoepassing doch nog met schroefdraadloze lampvoeten.
Er wordt wel beweerd dat oprichter Verbunt van Volt zijn
wereldwijde wijnnetwerk ook gebruikte om lampen te verkopen. Slim, en het verklaart misschien ook de stormachtige groei van het bedrijf.
In 1927 stopte Volt met lampen en ging radio onderdelen maken.
Dat wil niet zeggen dat geen Voltlampen meer werden verkocht.
Volt had daartoe een speciaal kantoor in den Haag wat in ca. 1975 definitief is gesloten.
Deze lampen werden voor Volt apart gemaakt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag