052075 - Sport. Hoger Voortgezet Onderwijs. Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Wedstrijdfoto van Handbalvereniging VOLT in de Tilburgse Stadssporthal. De wedstrijd werd gespeeld op een dwarse aan, waardoor het publiek aan de andere zijde van het veld zit en niet op de foto zichtbaar is. - Foto's & Kaarten

Sport. Hoger Voortgezet Onderwijs. Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Wedstrijdfoto van Handbalvereniging VOLT in de Tilburgse Stadssporthal. De wedstrijd werd gespeeld op een dwarse aan, waardoor het publiek aan de andere zijde van het veld zit en niet op de foto zichtbaar is.

Fotonummer["052075"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
WijkHet Laar
Datering vanaf1969
FotograafOudenhoven, Van, Goirle
HerkomstEigendom: Bureau voor Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Hoger Voortgezet Onderwijs. Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Wedstrijdfoto van Handbalvereniging VOLT in de Tilburgse Stadssporthal. De wedstrijd werd gespeeld op een dwarse aan, waardoor het publiek aan de andere zijde van het veld zit en niet op de foto zichtbaar is.
Datum

052075 - Sport. Hoger Voortgezet Onderwijs. Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Wedstrijdfoto van Handbalvereniging VOLT in de Tilburgse Stadssporthal. De wedstrijd werd gespeeld op een dwarse aan, waardoor het publiek aan de andere zijde van het veld zit en niet op de foto zichtbaar is.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag