003321 - Kunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen. - Foto's & Kaarten

Kunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen.

Fotonummer["003321"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1913
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingKunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen.
Datum

003321 - Kunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag