003321 - Kunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen. - Foto's & Kaarten

Kunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen.

Fotonummer["003321"]
PlaatsTilburg
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingKunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen.
Datum["1913"]

003321 - Kunstzaal op de Internationale Tentoonstelling van Nijverheid, Handel en Kunst te Tilburg. De commisie van de afdeling kunst bestond uit de volgende leden: dr. B. Daamen voorzitter, P.H. Roessingh secretaris, mr. A.C.B. Arts, Jules Huer en Jules Damen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag