041671 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De eerste steenlegging van het nieuwe St. Elisabethziekenhuis. Architect Eduard Cuypers maakte het ontwerp. In februari 1927 werd met de bouw begonnen, in november 1929 werd het geopend. Als aannemer traden de Tilburgse gebroeders Struijcken op, onder begeleiding van architecten H. Beylard en K. van Geyn, de opvolgers van de overleden Eduard Cuypers. In 1966 is het gebouw gesloopt. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De eerste steenlegging van het nieuwe St. Elisabethziekenhuis. Architect Eduard Cuypers maakte het ontwerp. In februari 1927 werd met de bouw begonnen, in november 1929 werd het geopend. Als aannemer traden de Tilburgse gebroeders Struijcken op, onder begeleiding van architecten H. Beylard en K. van Geyn, de opvolgers van de overleden Eduard Cuypers. In 1966 is het gebouw gesloopt.

Fotonummer["041671"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf14-07-1927
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De eerste steenlegging van het nieuwe St. Elisabethziekenhuis. Architect Eduard Cuypers maakte het ontwerp. In februari 1927 werd met de bouw begonnen, in november 1929 werd het geopend. Als aannemer traden de Tilburgse gebroeders Struijcken op, onder begeleiding van architecten H. Beylard en K. van Geyn, de opvolgers van de overleden Eduard Cuypers. In 1966 is het gebouw gesloopt.
Datum

041671 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. De eerste steenlegging van het nieuwe St. Elisabethziekenhuis. Architect Eduard Cuypers maakte het ontwerp. In februari 1927 werd met de bouw begonnen, in november 1929 werd het geopend.  Als aannemer traden de Tilburgse gebroeders Struijcken op, onder begeleiding van architecten H. Beylard en K. van Geyn, de opvolgers van de overleden Eduard Cuypers. In 1966 is het gebouw gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag