039010 - Volt. Zuid. Condensatoren. Fabricage. Productie. Een overzicht van de productiehal Z. Deze hal is in gebruik genomen in 1960. In de in 1959 gebouwde hal werd in het najaar van 1959 het 50 jarig bestaan van Volt gevierd. Men sprak nog jaren daarna over de jubileumhal. Hal Z was het 2e gebouw rechts via de ingang Groenstraat. Achteraan boven is door de ramen vaag het hoofdkantoor van Volt zichtbaar. Links bovenin met witte jas is Kees Huiben.Op de linker rij met kalend hoofd is Kees de Kort. De band vooraan in lichte werkjas is onderbaas Noud van Trier. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Condensatoren. Fabricage. Productie. Een overzicht van de productiehal Z. Deze hal is in gebruik genomen in 1960. In de in 1959 gebouwde hal werd in het najaar van 1959 het 50 jarig bestaan van Volt gevierd. Men sprak nog jaren daarna over de jubileumhal. Hal Z was het 2e gebouw rechts via de ingang Groenstraat. Achteraan boven is door de ramen vaag het hoofdkantoor van Volt zichtbaar. Links bovenin met witte jas is Kees Huiben.Op de linker rij met kalend hoofd is Kees de Kort. De band vooraan in lichte werkjas is onderbaas Noud van Trier.

Fotonummer["039010"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
Datering vanaf1965
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Condensatoren. Fabricage. Productie. Een overzicht van de productiehal Z. Deze hal is in gebruik genomen in 1960. In de in 1959 gebouwde hal werd in het najaar van 1959 het 50 jarig bestaan van Volt gevierd. Men sprak nog jaren daarna over de jubileumhal. Hal Z was het 2e gebouw rechts via de ingang Groenstraat. Achteraan boven is door de ramen vaag het hoofdkantoor van Volt zichtbaar. Links bovenin met witte jas is Kees Huiben.Op de linker rij met kalend hoofd is Kees de Kort. De band vooraan in lichte werkjas is onderbaas Noud van Trier.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40
Huisnummer139
Datum

039010 - Volt. Zuid. Condensatoren.  Fabricage. Productie. Een overzicht van de productiehal Z. Deze hal is in gebruik genomen in 1960. In de in 1959 gebouwde hal werd in het najaar van 1959 het 50 jarig bestaan van Volt gevierd. Men sprak nog jaren daarna over de jubileumhal. Hal Z was het 2e gebouw rechts via de ingang Groenstraat. Achteraan boven is door de ramen vaag het hoofdkantoor van Volt zichtbaar.  Links bovenin met witte jas is Kees Huiben.Op de linker rij met kalend hoofd is Kees de Kort. De band vooraan in lichte werkjas is onderbaas Noud van Trier.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag