TLB023000335_001 - Muurschildering op de gevel van het Tjalling C. Koopmansgebouw van de universiteit (KUB / UvT) ter herdenking van de staatsgreep in Chili op 11 september 1973 en tevens een protest tegen de schending van mensenrechten waar ook ter wereld". De Chileense Schilderbrigade "Brigada Ramona Parra" heeft ook in Nederland veel muurschilderingen gemaakt o.a. deze naar ontwerp van Jorge Kata Nunez. - Foto's & Kaarten

Muurschildering op de gevel van het Tjalling C. Koopmansgebouw van de universiteit (KUB / UvT) ter herdenking van de staatsgreep in Chili op 11 september 1973 en tevens een protest tegen de schending van mensenrechten waar ook ter wereld". De Chileense Schilderbrigade "Brigada Ramona Parra" heeft ook in Nederland veel muurschilderingen gemaakt o.a. deze naar ontwerp van Jorge Kata Nunez.

Fotonummer["TLB023000335_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Warandelaan","Universiteitslaan"]
Wijkde Reit
Datering vanaf07-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMuurschildering op de gevel van het Tjalling C. Koopmansgebouw van de universiteit (KUB / UvT) ter herdenking van de staatsgreep in Chili op 11 september 1973 en tevens een protest tegen de schending van mensenrechten waar ook ter wereld". De Chileense Schilderbrigade "Brigada Ramona Parra" heeft ook in Nederland veel muurschilderingen gemaakt o.a. deze naar ontwerp van Jorge Kata Nunez.
Huisnummer2
Datum

TLB023000335_001 - Muurschildering op de gevel van het Tjalling C. Koopmansgebouw van de universiteit (KUB / UvT) ter herdenking van de staatsgreep in Chili op 11 september 1973 en tevens een protest tegen de schending van mensenrechten waar ook ter wereld". De Chileense Schilderbrigade "Brigada Ramona Parra" heeft ook in Nederland veel muurschilderingen gemaakt o.a. deze naar ontwerp van Jorge Kata Nunez.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag