1521_927 - Carnavalsorkest tijdens het Proefbloaze in de Tilburgse binnenstad. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op de laatste zaterdag voor carnaval. De orkesten laten dan voor het eerst hun nieuwe repertoire voor Carnaval aan het publiek horen. - Foto's & Kaarten

Carnavalsorkest tijdens het Proefbloaze in de Tilburgse binnenstad. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op de laatste zaterdag voor carnaval. De orkesten laten dan voor het eerst hun nieuwe repertoire voor Carnaval aan het publiek horen.

Fotonummer["1521_927"]
PlaatsTilburg
FotograafJan Beerendonk
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCarnavalsorkest tijdens het Proefbloaze in de Tilburgse binnenstad. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op de laatste zaterdag voor carnaval. De orkesten laten dan voor het eerst hun nieuwe repertoire voor Carnaval aan het publiek horen.
Datum

1521_927 - Carnavalsorkest tijdens het Proefbloaze in de Tilburgse binnenstad. Dit evenement vindt jaarlijks plaats op de laatste zaterdag voor carnaval. De orkesten laten dan voor het eerst hun nieuwe repertoire voor Carnaval aan het publiek horen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag