051937 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Tijdens de inaugurale rede van ir.dr. Gelissen als hoogleeraar aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Naast de redenaar zittend prof. dr. Weve, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Tijdens de inaugurale rede van ir.dr. Gelissen als hoogleeraar aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Naast de redenaar zittend prof. dr. Weve, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool.

Fotonummer["051937"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
Datering vanaf15-12-1930
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Tijdens de inaugurale rede van ir.dr. Gelissen als hoogleeraar aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Naast de redenaar zittend prof. dr. Weve, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool.
Datum

051937 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg.  Tijdens de inaugurale rede van ir.dr. Gelissen als hoogleeraar aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Naast de redenaar zittend prof. dr. Weve, rector magnificus van de R.K. Handelshogeschool.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag