TLB023000282_001 - Burgemeester Gerrit Brokx en de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur Hedy d'Ancona in de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend". - Foto's & Kaarten

Burgemeester Gerrit Brokx en de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur Hedy d'Ancona in de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".

Fotonummer["TLB023000282_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Schouwburgring"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf01-09-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBurgemeester Gerrit Brokx en de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur Hedy d'Ancona in de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".
Datum

TLB023000282_001 - Burgemeester Gerrit Brokx en de Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur Hedy d'Ancona in de Stadsschouwburg ter gelegenheid van de heropening na restauratie van het interieur. Foto gemaakt in het kader van "Tilburg Treffend".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag